Wilgentenen schutting Amersfoort

Wilgentenen schutting Amersfoort  Wilgentenen schutting Amersfoort

Gevlochten wilgenschuttingen worden, zoals de naam reeds doet vermoeden, gemaakt van wilgentakken. De wilgentakken worden bij ons jaarlijks geoogst in onze eigen bossen. Door de ons bijzondere manier van telen wordt een vrijwel rechte wilgentak verkregen, welke vrijwel helemaal vrij van zijtakken is. Deze wilgentak wordt ook wel een bleeslat genoemd. U bent bij ons verzekerd van op maat gemaakt vlechtmateriaal en nieuw wilgentenenmateriaal wanneer u besluit een wilgentenen schutting te laten plaatsen in de omgeving van Amersfoort. Een bijkomend voordeel is dat een schutting van wilgentenen weinig onderhoud vraagt en wij komen dit graag bij u leveren wanneer u in Amersfoort of omstreken woont.

  • Wilgentenen erfafscheiding
  • Wilgentenen gezocht
  • Wilgentenen groothandel
  • Wilgentenen hei en boeicop
  • Wilgentenen kopen

Met deze bleeslatten vlechten wij een wilgenschutting voor tuinen, beschoeiingen langs watergangen en nog veel meer. Een gevlochten bijvoorbeeld rode wilgentenenschutting geeft uw tuin een natuurlijke aanblik omdat het hier om natuurlijk materiaal gaat. Geheel anders dan de kant en klare tuinschermen welke u bij bouwmarkten aan treft gaan onze wilgenschuttingen geheel op in uw tuin en heeft u als het ware een ondoorzichtige tuinafscheiding. De schutting wordt niet derhalve niet langer gezien als een storende factor maar als onderdeel van uw tuin met een bijzondere aanblik.

  • Wilgentenen schutting Amersfoort
  • Oude knotwilgen te koop
  • Wilgentenenschutting planten
  • Wilgentenenschutting utrecht
  • Wilgentenenschutting vlechten

Ook bij u is een wilgenschutting mogelijk of wat dacht u van plantenbakken die wij ook maken van wilgen. Ter plaatse vlechten wij de schuttingen op maat, op de hoogte en in de vorm die u wenst. Door onze jarenlange ervaring kunnen wel snel en deskundig te werk gaan. Natuurlijk kunnen wij voor u als doe-het-zelver ook alleen het materiaal leveren. Onze schermen zijn ook bijzonder geschikt als afrastering op een balkon die wij kunnen leveren met bijbehorende planten die elkaar stimuleren.

Bent u op zoek naar een nieuwe schutting of erfafscheiding? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden, bijvoorbeeld een schutting van hout in combinatie met vlechtmateriaal. Door de uitstekende kwaliteit tenen die wij gebruiken, bent u verzekerd van jarenlang plezier van uw schuttingen of hekwerk. De tenen worden geïmpregneerd met lijnolie waardoor deze onderhoudsvrij is én jarenlang beschermd tegen de Nederlandse weersomstandigheden. Wij zijn graag ook uw partner als het gaat om een schutting van wilgentenen in de regio Amersfoort.

Wij zijn gevestigd in Overberg, op de grens van de provincies Utrecht, Gelderland en Noord-Brabant en ook dichtbij Zuid-Holland; de plaatsen waar we veel werken zijn Almere, Amersfoort, Elst, Hellouw, Heuvelrug, Zeist, Nieuwegein, Vianen, Houten, Culemborg en IJsselstein, Amsterdam, Maarn, Leersum, Amerongen, Veenendaal, Ede, Wageningen, langbroek, Ingen, wijk bij Duurstede en Doorn.Copyright 2022Wilgentenen.net| Contact| Sitemap