Wilgentenen schutting Utrecht

Wilgentenen schutting Utrecht  Wilgentenen schutting Utrecht

Houten schuttingen en schermen zijn er in veel uitvoeringen welke bij de bouwmarkten te zien zijn. De geheel gesloten modellen bieden een goede privacy en houden ongewenste dieren en mensen buiten uw tuin. Maar een erfafscheiding is ook decoratief bedoeld, en daarnaast mogen we het milieu ook niet uit het oog verliezen.

  • Wilgentenen schutting Utrecht
  • Wilgentenen scherm
  • Wilgentenen schutting afwerken
  • Wilgentenen schutting prijzen
  • Wilgentenen schutting regio utrecht

Weliswaar treft op de kant en klaar schuttingen kaartjes aan met een keurmerk, echter dit heeft uitsluitend te maken met hoe het betreffende hout is en wordt verbouwd maar niet met de lak of beits waar het mee behandeld is. Over het algemeen worden er geen ecologische of biologische materialen gebruikt.

  • Nieuw wilgentenenmateriaal
  • Onderhoud wilgentenen
  • Ondoorzichtige tuinafscheiding
  • Professionals in vlechten van wilgentenen
  • Scherm wilgentakken

Bij ons bedrijf uit de provincie Utrecht wordt uw wilgentenen schutting van het beste materiaal gemaakt welke dan vanzelfsprekend wel helemaal ecologisch en biologisch is. Voor de finale afwerking van de door ons geplaatste erfafscheiding zoals bijvoorbeeld wilgentenenschermen met bijbehorende planten wordt gebruik gemaakt van lijnolie waardoor u niet alleen het milieu spaart, maar het zorgt er tevens voor dat de schutting veel langer mee gaat. De uit vlaszaad gewonnen olie is rijk aan alfa-linoleenzuur, een essentieel omega-3 vetzuur, dat onmisbaar is voor de gezondheid.

Essentiƫle vetzuren worden in het hele lichaam gebruikt ter bescherming van de celmembranen en ze spelen vooral een belangrijke rol bij de groei en ontwikkeling van het centrale zenuwstelsel (de hersenen en het ruggenmerg). Ze worden ook als bron van energie gebruikt en maken deel uit van de verbindingen die de bloeddruk, de bloedstolling, de immuunreactie en de vetafbraak reguleren. Dus lijnolie is niet alleen goed voor uw erfafscheiding, maar ook voor uw gezondheid. Voor een verantwoorde schutting van wilgentenen komt u dus naar ons uit de provincie Utrecht.

Wanneer u besluit wilgentenenschermen bij ons te bestellen en te kopen dan wij hebben wij voor u leuke planten in de aanbieding en de prijzen zullen u ervan overtuigen dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Als groothandel kunnen wij de wilgenteen goedkoop aanbieden omdat wij deze zelf verbouwen in onze eigen bossen. U kunt bij ons niet alleen terecht voor de wilgenteen maar wij hebben ook prachtige planten voor u in de aanbieding. Komt u maar eens vrijblijvend kijken.

Wij zijn gevestigd in Overberg, op de grens van de provincies Utrecht, Gelderland en Noord-Brabant en ook dichtbij Zuid-Holland; de plaatsen waar we veel werken zijn Almere, Amersfoort, Elst, Hellouw, Heuvelrug, Zeist, Nieuwegein, Vianen, Houten, Culemborg en IJsselstein, Amsterdam, Maarn, Leersum, Amerongen, Veenendaal, Ede, Wageningen, langbroek, Ingen, wijk bij Duurstede en Doorn.Copyright 2022Wilgentenen.net| Contact| Sitemap