Levende wilgentenen tunnels

Levende wilgentenen tunnels  Levende wilgentenen tunnels

Met (levende) wilgentenen zijn bijzondere objecten te maken. Denkt u daarbij aan schuttingen, overkappingen en andere afscheidingen. Op het net zijn vele voorbeelden beschikbaar. Wist u echter dan u met dit bijzondere natuurproduct ook tunnels en zelfs een hut kunt maken!?

  • Wilgentenen tunnels
  • Levende wilgentenen tunnels
  • Gevlochten tunnels
  • Tunnels planten
  • Gevlochten wilgentenen tunnels

Het mooie van met levende wilgentenen tunnels of een hut maken is dat u maar een deel van het werk hoeft te doen. Dit klinkt als fictie, maar dat is het niet. Nadat u op papier of in uw hoofd een plan heeft gemaakt hoe één en ander er uit komt te zien, gaat u aan de slag. Op het moment dat u klaar bent gaat u ervaren dat er van enige beschutting geen sprake is.

Vanaf dat moment gaat moeder natuur voor u aan de slag, want u heeft uw bouwwerk immers met levende wilgentenen in elkaar gezet. Tijdens de groei en het uitlopen van de wilgentenen zal het eindproduct niet alleen steeds mooier en compacter worden, het zal ook nog eens in sterkte toenemen.

Bent u van plan om levende wilgentenen tunnels te gaan planten, neem dan eerst even contact met ons op. Wij leveren namelijk de beste en meest verse wilgentenen en kunnen de gevlochten tunnels zelfs van A tot Z voor u maken. Op onze website treft u de contactgegevens aan.

Wij zijn gevestigd in Overberg, op de grens van de provincies Utrecht, Gelderland en Noord-Brabant en ook dichtbij Zuid-Holland; de plaatsen waar we veel werken zijn Almere, Amersfoort, Elst, Hellouw, Heuvelrug, Zeist, Nieuwegein, Vianen, Houten, Culemborg en IJsselstein, Amsterdam, Maarn, Leersum, Amerongen, Veenendaal, Ede, Wageningen, langbroek, Ingen, wijk bij Duurstede en Doorn.Copyright 2022Wilgentenen.net| Contact| Sitemap