Wilgenkozijn

Wilgenkozijn  Wilgenkozijn

Een wilgenteen wordt steeds vaker gebruikt door zijn flexibele eigenschappen en duurzaamheid om een wilgenkozijn, wilgentenenschutting of wilgenhutten te maken en deze leveren wij door heel Nederland onder andere in de plaatsen Doorn, Ede en Driebergen. Vanwege de lengte en soepelheid is een wilgenteen uitermate geschikt voor het maken van mooi en landelijk vlechtwerk. Als basismateriaal gebruiken wij hout van wilgen.

Het materiaal biedt door z’n natuurlijke kleuren een warme uitstraling, zodat uw woning en omheining een stijlvolle look krijgt. Een schutting wordt veel gebruikt als tuinafscheiding, maar de wilgentenen schermen worden ook veel toegepast op terrassen of balkons. Maar ook als oeverbescherming langs de slootkant of als bescherming rondom uw vijver biedt het een prima oplossing. Wij zorgen er graag voor dat u een eindproduct op maat krijgt. Een wilgentenen schutting heeft onbehandeld een levensduur van circa acht a tien jaar. Bij eventuele behandeling met olie wordt de levensduur verlengd en kunt u er nog langer van genieten.

  • Wilgentenenschutting Ede
  • Wilgentenenschutting Driebergen
  • Wilgentenenschutting Doorn
  • Wilgenkozijn
  • Wilgenhutten

Tegenwoordig is er steeds meer vraag naar een wilgenkozijn. Veel mensen stappen bewust over naar natuurlijke materialen vanwege onder andere het milieuaspect. Kozijnen kunnen worden onderscheiden in binnen- en buitenkozijnen, waaraan verschillende eisen worden gesteld. Wij leveren een wilgenkozijn geheel naar wens op maat. Het praktische van een wilgenkozijn is dat hier makkelijk mooie klimplanten tegenaan geplaatst kunnen worden, zodat u een landelijk geheel krijgt.

Wilt u meer informatie over onze speciale werkwijze en over onze wilgenproducten, neemt u dan even contact met ons op. Wij adviseren u graag wat voor u de meest praktische oplossing zou kunnen zijn. Surft u maar eens naar onze website voor nog meer informatie of vraagt u een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. Wij heten u van harte welkom.

Wij zijn gevestigd in Overberg, op de grens van de provincies Utrecht, Gelderland en Noord-Brabant en ook dichtbij Zuid-Holland; de plaatsen waar we veel werken zijn Almere, Amersfoort, Elst, Hellouw, Heuvelrug, Zeist, Nieuwegein, Vianen, Houten, Culemborg en IJsselstein, Amsterdam, Maarn, Leersum, Amerongen, Veenendaal, Ede, Wageningen, langbroek, Ingen, wijk bij Duurstede en Doorn.Copyright 2022Wilgentenen.net| Contact| Sitemap