Wilgendeur

Wilgendeur  Wilgendeur

Een wilgendeur, wilgenbogen of een wilgenraam maken wij van een verse wilgenteen. Met dit prachtige materiaal maken wij al jaren fantastische producten. Een wilgentenenschutting ziet u wel vaker in Nederland, zeker als u door Laren, Hilversum, Rotterdam of Amerongen loopt. Ieder jaar wordt in Amerongen een groenmarkt gehouden waar ook afrasteringen van een verse wilgenteen wordt getoond.

Van het creëren van de meeste fantastische woning- en tuinproducten met dit bijzondere materiaal hebben wij ons vak gemaakt. Dit doen wij met zeer veel passie. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met verse wilgenstek te maken heeft en maken naast een bijzondere wilgendeur, wilgenraam, wilgenbogen, ook wilgenschermen op bestelling.

Onze wilgenschermen, gemaakt van verse wilgentenen van een knotwilg, zorgen voor een natuurlijke afscheiding en geven een landelijke uitstraling aan uw tuin of balkon. Ze kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. Alle houten delen zijn 'natuurlijk' gevlochten om een mooi geheel te vormen met het natuurlijke karakter van de wilgentakken. De palen kunnen zowel voor als achter de wilgenschermen worden geplaatst, zodat het net lijkt of de schermen één geheel zijn.

  • Wilgentenenschutting Laren
  • Wilgentenenschutting Hilversum
  • Wilgentenenschutting Rotterdam
  • Wilgentenenschutting Amerongen

De natuur en het milieu zijn aspecten die steeds belangrijker worden voor de mens. De meeste mensen zijn zich dan ook bewust van het feit dat zij door hun keuzes en aankopen ook zelf een bijdrage kunnen leveren aan een schonere en duurzame wereld. Er wordt meer en meer gezocht en gekozen voor groene oplossingen en daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens.

Wilt u meer informatie, maakt u dan eens een afspraak met ons. Of vul het contactformulier op deze website gerust even in. Wij nemen dan graag contact met u op. U verneemt dan niet alleen van ons de mogelijkheden, maar u ontvangt tevens een prijsopgave zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Wij zijn gevestigd in Overberg, op de grens van de provincies Utrecht, Gelderland en Noord-Brabant en ook dichtbij Zuid-Holland; de plaatsen waar we veel werken zijn Almere, Amersfoort, Elst, Hellouw, Heuvelrug, Zeist, Nieuwegein, Vianen, Houten, Culemborg en IJsselstein, Amsterdam, Maarn, Leersum, Amerongen, Veenendaal, Ede, Wageningen, langbroek, Ingen, wijk bij Duurstede en Doorn.Copyright 2022Wilgentenen.net| Contact| Sitemap